Skip to main content

Om Riva Import AS

- Leverandør av kvalitetsprodukter fra Drutex S.A.

Vi er et norsk firma som selger kvalitets - vinduer og skyvedører fra europas største vindu produsent Drutex til svært konkurransedyktige priser. 

DRUTEX S.A. er en av Europas største produsent av vinduer og dører i PVC. Foretaket kan produsere opp til 7000 vinduer per dag og leverer sine produkter innen en uke til hele Europa. 

Selskapet ble etablert i 1985 og takket være innovative produkter av høy kvalitet, pålitelighet og troverdighet har Drutex fått kunder fra de fleste europeiske land, USA, Mexico, Australia og Midtøsten. 

Vi har spesialisert oss på vinduer og skyvedører i aluminium og pvc.

Dette er produkter som er helt vedlikeholdsfrie, energi besparende og som kan skaffes i ulike farger og størrelser.
Produktene er sertifisert av NDVK (Norsk dør – og vinduskontroll )

Vi har fagkompetansen, rask levering og garanterer at du som kunde blir fornøyd. Vår lange erfaring i byggebransjen og salg av vinduer, dører, skyvedører gir deg en trygghet når du handler hos oss.
Det viktigste for oss er at du er fornøyd med våre produkter og vår service.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf.: 938 13 966

I produktutvalget finnes ikke bare PVC vinduer, men også vinduer og dører i aluminium og tre, fasader, rullegardiner og branndører. DRUTEX produserer, som en av de få på markedet, isolerende glass selv.

Fabrikken har svært moderne maskiner i produksjonen og eget forskningslaboratorium som sikrer den høyeste kvaliteten på alle produkter. I tillegg blir det også ført strengt tilsyn og kontroll i alle produksjonstrinn.

DRUTEX utmerker seg ikke bare med overlegen kvalitet på produktene, men også med rask behandling av bestillinger og levering. Perfekt organisasjon, fleksibilitet og en moderne bilflåte, som består av over 200 biler, gjør at det garanteres 7-dagers leveringstid i hele Europa.

Riva Import AS er stolt leverandør av kvalitetsprodukter fra denne fabrikken!